1396-05-16 12:58

چند توصیه غذایی برای مبتلایان به ام اس

گزارش سازمان جهانی بهداشت به وضوح نشان می دهد که ام اس دارای توزیع جغرافیایی وسیعتر در کشورهایی با الگوی غذایی پر کالری،پر کربوهیدرات و پر چربی است.
اخیرا مطالعه ای صورت گرفته که با توجه به نتایج این مطالعه کاهش جدی مصرف چربی ها و توجه به نکات زیر پیشنهاد می شود:

اسیدهای چرب اشباع و ترانس بدترین نوع چربی به شمار می آیند،برای کنترل میزان دریافت این چربی ها،پیروی از نکات زیر پیشنهاد می شود:
-مرغ و گوشت های کم چرب را در اولویت قرار دهید.
-از مصرف خامه،کره و روغن حیوانی بپرهیزید.
-از مصرف بیسکوییت،شکلات و خامه پرهیز کنید.
-از روش بخارپز یا آب پز برای پخت غذاها استفاده کنید.
-سعی کنید تا حد ممکن از غذاهای آماده و فرآوری شده استفاده نکنید.
-به جای روغن آفتاب گردان و ذرت از روغن زیتون و کلزا استفاده کنید.
-هفته ای یک یا دو بار از ماهی های حاوی امگا۳ مانند سرخو،شوریده،ماهی آزاد،کیلکا و سالمون استفاده کنید.
-از مصرف سس مایونز و سایر سس های سالاد خودداری کنید.
-حداقل روزانه ۵ واحد میوه و سبزی تازه میل کنید.

دکتر سوده رازقی متخصص تغذیه
(به نقل از دو ماهنامه پیام ام اس )

نظر شما